„ Biztassátok a bátortalanokat, karoljátok fel az erőtleneket, legyetek türelmesek mindenkihez”( 1 Thessz. 5:14)

 

Tanévnyitó istentiszteletünkkel elkezdtük a 2021/22-es tanévet, 141 diákunk oktatásának és nevelésnek munkáját. A köszöntők után az első osztályosok mutatkoztak be műsorukkal, majd a másodéves diákok erősítették meg fogadalomtétellel intézményünkhöz és egyházunkhoz való tartozásuk.

Az igazgatóasszony tanévnyitó köszöntőjében biztatta mind a diákokat, mind a pedagógusokat, hogy kitűzött terveiket, céljaikat erős akarattal, határozott döntéssel valósítsák meg Isten áldásával, keresztyéni szeretetben segítsék egymást a tanév feladatainak elvégzésében.

Hogy  ki-ki a tanév eleji lendületéből, céljaiból, fogadalmaiból, mennyit és milyen színvonalon tud megvalósítani a tanév során az nagymértékben saját magától, saját döntéseitől függ. Mindehhez hitet, erőt és kitartást nyújt mindannyiunk számára Isten segítő jelenléte.

A 2021-2022-es tanév kezdetén diákjainkat, szüleiket, munkatársainkat, lelkipásztorunkat ajánljuk Isten oltalmába. Legyen áldás rajtunk, legyünk mi magunk áldás ott, ahol szeretetben szolgáljuk a ránk bízottak nevelését, oktatását.”


Galéria